keskiviikko 21. joulukuuta 2011

JuletidJoulukuu on ehtinyt jo hyvinkin pitkälle ja joulu on jo ihan ovella.
Meillä täällä kotona alkaa kaikki olla aika hyvällä mallilla, paketit on ostettu ja osa paketoitu. Laatikot,  lihapullat ja limput tehty pakkaseen odottamaan. (ystävä antoi vinkin uudesta limppureseptistä joka on tosi maukas ja erittäin helppo ja nopea tehdä. Tästä tulee uusi perinnelimppu meillä!) Joulupiparit ja karkit on jo kertaalleen syöty ja uusiakin on jo tehty. Kaikkia kaappeja ei siivota mutta jonkin näköinen hieman tarkempi siivous tehtiin miehen kanssa lauantaina ennenkun kannettiin kuusi sisälle.


Meidän kodin joulu on aika saman näköinen kun aikaisempina vuosina, väreinä on valkoinen ja punainen, mutta jotain uusia helmiä mahtuu aina mukaan. Tai no, kun kuvia katselen niin uusia huonekaluja on kyllä viime vuoteen verrattua aika lailla mutta koristeet, värit ja tunnelma on sama. Tänä vuonna itsetekemät virkatut matot on kiva lisä joulukotiin ja parit uudet jouluverhotkin ompelin. Olohuoneessa on uusi järjestys että saatiin kuusi samalle paikalle kun aikaisempinakin vuosina. 

Neitokaisen kanssa käytiin joulukoristekurssilla ja hieman harmittaa että se oli niin lähellä joulua, olisi ollut kiva pukea kuusi itse huovutettuihin palloihin mutta niiden tekemiseen ei enää ole aikaa. Mutta ensivuonna me askarrellaan niitä hyvissä ajoin ennen joulua.
Leppoista joulunodotusta toivottelen kaikille!

-Hilma

2 kommenttia:

Kiitos viestistäsi!