maanantai 24. syyskuuta 2012

Onko meillä tänään siivouspäivä?Ei, mamma vaan kokeilee hieman vastasin ja siirryin seuraavaan ikkunaan. Ja sitten seuraavaan ja seuraavaan.


Jep. Me vietetään poikien kanssa sairastupaa. Isommalla oli kuumetta viikonloppuna ja nyt kummallakin nenät vuotaa siihen malliin ettei kerhoon meno ollut mahdollista. Onneksi tupperitilaus oli tullut lauantaina sillävälin kun olin töissä, ja pääsin tänään testaamaan uusia siivousliinoja. Mun oli tarkotus vaan kokeilla jos se ikkunaliina oli niin hyvä kun kehuttiin. Lopulta pojat tosiaan kysyivät onko meidän leegojenrakennus muuttunut siivouspäiväksi :) Kyllä, ikkunaliina oli just niin hyvä kun mitä kutsuilla sanottiin. Pelkällä liinalla ja vedellä lähti kaikki sormenjälet ikkunoista ja peileistä eikä niihin jäänyt mitään rantuja. Mää oon jo kauan sitten antanut periksi sormenjälkien suhteen mutta tämä on nyt kyllä jo niin helppoa ikkunan tai peilien pesua ettei enää ole syytä siitä luistaa. Pölytkin tuli pyyhittyä kun kokeilin uutta pölyliinaa, lattiaa en kuitenkaan jaksanut rueta pesemään joten lattialiina on kokeilematta.

Arkiset puuhat jatkukoon, seuraavaksi sitten vuorossa ruuanlaittoa. 

-Hilma

7 kommenttia:

 1. Aijaa, nekö on tosiaan hyviä! Mää ajattelin että jopas nyt jaksaa Tupperware yrittää, niitten juttu on astiat ja piste. Pitääköhän tilata sitteki kokeiluun... Saiko nuo ostaa jotenki settinä? Meillä ois ikkunanpesuliinoille todellaki tarvetta, aivan törkeät ikkunat tällä hetkellä :/ ehkä osasyynä siihen ettei pääse alkuun pesemisessä, on kyllä se, että mulla on aika surkeat välineet tällä hetkellä. Ja aika paljo ikkunoita :D

  VastaaPoista
 2. Nämä kolme liinaa jotka ostin oli setti ja mun mielestä ei edes pahan hintanen, mikrokuituliinat tuppaa aina maksamaan jos oikeasti ovat hyviä. Mää mietin kans aina välillä että oliko ihan pakko rakentaa niin monta ikkunaa, olishan sitä vähemmälläkin pärjänny, ainakin sillon kun niitä pitää pestä :)

  Ps. I pitää varmaan kutsut kohta, tuut sinne tunnustelemaan noita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jossain kutsuilla niitä oliki jo esillä mutta en ees kahtonu, ku ajattelin että eieieieieieiei... Voisin tullaki kutsuille ku vaan passaa aikatauluihin :)

   Poista
 3. Kiitos vinkistä noiden liinojen suhteen, voi olla, että tulee nyt sitten niitä kokeiltuakin, ilman vinkkiäsi ei varmasti olisi tullut. Jotain kautta tupsahdin tänne blogiisi ja mikä ihana täältä löytyikään, oli pakko käydä pikaisella vierailulla vähän kurkistelemassa :)

  Ihania mattoja olet jossain vaiheessa kutonut, vieläköhän niitä mahtaisi saada?

  Blogisi on tosi ihana, elämänmyönteinen, kaunis ja kivasti kirjoitettu! Jäin lukijaksi, joten kuulemisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tulla tupsahdit tänne ja kiitos kauniista sanoista blogin suhteen :)

   Matot on koukuttanut mut oikeen kunnolla joten kyllä, teen niitä edelleen :) laita vaikka s-postia onneni.on @ gmail.com jos sulla on tarvetta matolle :)

   Ihanaa viikkoa!

   Poista
 4. Hei mullakin on toi setti ja olen niin tykännyt. niillä saa hyvin lääppäistyä pikkusormen jäljet kun ei jaksa koko ikkunaa aina pestä. Niin kätsyä ja nopsaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, niihin sormenjälkiin aivan huippuja! Meillä on olohuoneessa kahdet lasilliset pariovet, vielä sellaset missä ne ruudut on aikas pieniä, ja moneen otteeseen oon miettinyt miks niihin laitettiin ne lasit??? mutta nyt on ihana pyyhkiä ne puhtaiks nopsasti :)

   Poista

Kiitos viestistäsi!