perjantai 9. marraskuuta 2012

Ei ihan loppuun mietitty juttu

Aamusta aurinko kurkki pilvien takaa ja päätettiin poikien kanssa lähteä leikkikentälle rattikelkalla. Tiedättekö sen ajatuksen että väsyttää lapset niin etteivät sitten jaksa riehua vaan antavat äidin siivota rauhassa? No se ei ollut ihan fiksu idea. Kyllähän pojatkin väsähtivät hieman mutta itse olen ihan poikki! Vaikka pojat juoksivat ja kävelivät jonkin matkaa niin enimmäkseen minä heitä vedin siinä rattikelkassa ja nyt en jaksa millään nousta enää ylös tästä tuolilta. Pojat on jo taas täydessä vauhdissa ja imuri odottaa kaapissa.

Oikeesti olen odottanut että pääsisin postaamaan mun uusimmasta löydöstä. Ja jonkin uuden myötä vanhatkin sitten joutuvat hieman vaihtamaan paikkaa : ) Uusin ei kuitenkaan ole vielä ihan valmis joten siitä vaan pieni vilautus 


Ja se vanha ja siirtynyt...
... klaffilipasto nurkkakammarissa. Täynnä mun rojuja. Vieressä oksa jota mies ei suostunut laittamaan roikkumaan katosta, ei kuulemma ymmärtänyt miksi olisi pitänyt... toinen vaihtoehto oli sen kiinnittäminen seinään mutta ei suostunut siihenkään...


Ja keittiössä hetken sivupöytä. Ainakin siihen asti että päätän siirtyykö puusohva tänne takaisin vai ei.

Oikeen rauhallista viikonloppua ja mukavaa farsdagia teille kaikille! 

-Hilma

6 kommenttia:

 1. Teillä on niin kaunista <3 En melkein voinu keskittyä esittelyyn sillon teillä kun ihastelin vain teidän ihanaa kotia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tiiätkö sun esittelystä ei ollenkaan huomannu mitään keskittymisvaikeutta, niin hyvin sen vedit :) Hauskaa viikkoa!

   Poista
 2. Mulleki tuommonen sivupöytä kelpais, tai oikeestaan parikin :)

  Miehet ei aina oikeen tajua...

  Hei sitäpä piti kysyä, että onko niitä Usko-toivo-rakkaus-jouluvaloja tulossa tänä jouluna? Meillä on edelleen se sama ongelma, että en tiiä mihin ne meillä passais, mutta yhden kaverin kanssa oli puhetta ja voisivat mahdollisesti olla kiinnostuneita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sivupöydille löytyy paikkoja vaikka mistä joten niitä vois hyvin olla monta :)

   Tiiäkkö mää en osaa ollenkaan sanoa niistä valoista että tehdäänkö tänä vuonna. Hieman huonolta näyttää, tuntuu että aika vaan karkaa käsistä :(

   Hauskaa viikkoa ja siunausta loppumetreille ja synnytykseen <3

   Poista
 3. Täytyy kyl sanoa että teillä on todella kaunis koti! En edes hirveästi pidä vaaleasta sisustuksesta tai maalaisromanttisesta tyylistä, mutta olet kyllä saanut kokonaisuuden sen verran hyvin kasaan että ei voi kuin ihastella :) Omassa kodissa vallitsee todella maskuliininen, kulmikas ja moderni tyyli, mukava katsella tälläistä täysin erilaista sisustusta. Ja toi klaffilipasto on aivan upea, kävisi meillekin (tosin mustana).

  http://sir-sirpin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mun mielestä on kans kiva vierailla kodeissa jossa on ihan eri sisustustyyli kun meillä. Varsinkin sillon kun sisustus on ihan asukkaiden näköinen :)
   Tuo klaffilipasto olis kyllä varmasti upean näköinen mustana modernissa kodissa :)

   Poista

Kiitos viestistäsi!