lauantai 23. lokakuuta 2010

Sairastelua ja uusia hankintoja


Heippa! 

Meidän pienin pieni on sairastanut koko viikon. Korkea kuume kiusasi monta päivää. Toivoin että se olisi vauvarokko (eli ei riskiä että tarttuis muihin) mutta kun kuume ei laskenut kolmen päivän jälkeen ja näppyjä ei ilmaantunut niin vein neljäntenä päivänä lääkäriin ja kas kummaa, alkava korvatulehdushan se siellä :( Vanhemman pojan kanssa koettiin korvatulehduskierteen ihanuus, putkitus kahdesti ja kitarisan poisto. Puoli vuotta meni hyvin katkonaisilla ja vähillä unilla. Toivon, todella toivon, ettei tämä ole alkusoittoa samaan.

Pikkunen on nyt kuumeeton mutta edelleen hieman vaisu. Selässä viihtyy parhaiten ja siellä hengaileekin lähes koko ajan. Vaikka mulla onkin kantovälineet kunnossa (manduca ja pitkä kudottu kantoliina) niin selkä on ihan jumissa viikon yhtämittaisen kantamisen jälkeen. Pieni kun painaa jo noin 10kg. Mies lähti aamulla töihin mutta otti keskimmäisen mukaan ja vei päiväksi viettämäään aikaa anopin kanssa. Oltiin sitten kotona kolmestaan esikoisen ja pikkusen kanssa. Kyllä meillä olikin hauskaa esikoisen kanssa kun puuhailtiin kaikkea kivaa yhdessä. Anoppilassakin oli päivä sujunut hyvin ulkoillessa ja poreammeessa kylpiessä. 

Niin ne uudet hankinnat... 
Meillä on ystävän kanssa kirppispöytä ja sijoitin jo mun voitot samana päivänä kun vietiin tavarat :) En vaan voinut vastustaa pöytää ja tuolia. Tiedossa olisi maalinpoistoa ja sitten uuden laittamista. Pääsevät nyt alkuun sinne autotalliin sen kaapin seuraksi (jolle ei vieläkään ole tehty yhtään mitään) odottamaan tekijäänsä. Meillä on huomenna tiedossa yhdet 2v synttäribileet ja jos tämä mammakin pääsisi vähän nauttimaan ulkoilmasta vaikka lumitöiden merkeissä niin olisin iloinen. Onneksi isovanhemmat on käyttänyt lapsia ulkona viikolla, ei tämä sisällä oleminen mitään kivaa ole.

Oikeen ihanaa viikonlopun loppupuoliskaa kaikille!

-Hilma

1 kommentti:

  1. Iiiihastuttava pöytä, mistäs teit löydön? Onko kirppiksellä mennyt hyvin tavaraa?
    Koittakaahan jaksaa sairastamis-arkea, se on raskasta :/

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!