tiistai 30. marraskuuta 2010

Marraskuun viimeinen

Huomista joulukuun ensimmäistä odotetaan jo innolla. Mamman pitäisi vielä ehtiä viimeistellä lasten joulusukat, en vaan osaa päättää korjaanko viimevuotiset vai ompelenko uudet? (juu, meidän lapset onnistuu jopa hajottamaan joulusukat :) ) Yksi pitää ainakin tehdä lisää, nuorimmaisella kun ei vielä ole omaa kun viime joulun köllötteli vielä mamman massussa.
Keittiöön ompelin ruutukankaasta jouluiset JUL-kirjaimet. Hieman väriä piristämään.Esikoinen oli tehnyt kerhossa aivan ihanan enkelin joka pääsi olohuoneen lipaston päälle minikuusen alle. Ihan kyynel tuli silmään kun näin neidin tekemän ihanan enkelin. Vieressä on porsliinienkeli jonka sain yhtenä joulun nuorimmalta veljeltäni lahjaksi. Ei mikään erikoinen enkeli mutta ajatus kymmenenvanhasta veljestä valitsemassa sitä juuri minulle lämmittää. Lipaston päällä oleviin kehyksiin laitoin menneiden vuosien joulukortikuvat esiin. Tämän vuoden on vielä ottamatta mutta kunhan saadaan ne otettua niin pääsee sekin seinälle. Joulun jälkeen vaihdetaan sitten toiset kuvat.

Niin, tämän vuoden joulukorttikuvat on vielä ottamatta ja kuvista taitaa tulla aika hauskat kun meillä on nyt kylässä vesirokko, eli näppynaamaisiakuvia on tiedossa :) No, sitten joskus jos miettii että minä vuonna se olikaan kun meillä oli vesirokko niin voi vaan tarkistaa joulukortista .

-Hilma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!