keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Joulukortit

Joulukortit on nyt onnellisesti matkassa. Ja kyllä, sain ne kirjotettua vasta eilen ja matkaan tänään vaikka olin jo syksyllä päättänyt että olen tänä vuonna ajoissa :) No, ensi vuodelle en päätä mitään, ei sitten tarvi harmittaa kun ei onnistu siinä mitä päättää. Kuvat kortteja varten otettiin vasta viikonloppuna kun vesirokkotilanne oli hieman rauhottuntu. Helppoahan se ei ole saada kaikkia kolmea olemaan paikalla samaan aikaan, katsomaan kameraan jne :) 

Tällaisia taidonnäytteitä meillä :)Äsken laitoin maltaat, kuminan, sokerin ja kiehuvan veden ämpäriin odottamaan huomista. Huomenna leivotaan sitten lisää joululimppua!

-Hilma

3 kommenttia:

 1. Hjälp! Att A kan stå redan! Måst genast komma hem!

  VastaaPoista
 2. Voi sulla on varmaan hyvä joululimpun resepti? Mun maustelimput jää yleensä mataliksi =/ Työkaveri vinkkasi, että joululimput ei kohoa kunnolla kuivahiivalla - älä kysy miksi... Kumpaa käytät?
  Mari

  VastaaPoista
 3. Edit: Ja kom hem! Han har blivit så stor o duktig <3 Vilken dag kommer du?

  Mari: Postasin sen reseptin ja niinkun sanoin niin käytän yleensä aina tuorehiivaa. Ja oikeen kuohkean leivän saa jos lisää ensin vaan osan jauhoista ja nostattaa taikinan ja sitten loput jauhot ja sitten nostattaa taas. Ainakin mun mielestä sillon on kuohkeimmat.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!