lauantai 12. helmikuuta 2011

Aurinkoista lauantaita!

Ulkona paistaa aurinko niin ihanan piristävästi!
Viime viikko on ollut yhtä tunteiden myllerrystä. Kiitollisuus ja pelko on sekoittunut yhdeksi tunteiden sekamelskaksi pienen ihmisen päässä. Nyt on edessä totuttelua uuteen kun mies on pitkällä sairaslomalla ja niin ollen kotona meidän kanssa. Ihana kun saadaan viettää aikaa yhdessä koko perhe vaikka syy siihen ei olekkaan niin mieluinen.

Lapset ovat kovasti leikkineet tapahtunutta ja näin käsitelleet asiaa heille sopivalla tavalla. Pitää myöntää että olin vielä jonkin aikaa sitten ihan tuskissani kun tuntu ettei lapset ollenkaan saa leikkiä aikaan yhdessä vaan oli koko ajan toisetensa kurkussa kiinni. Nyt ovat onneksi välillä löytäneet yhteisen sävelen niin pihalla kun täällä sisällä. Vähän nyt muutettiin muutenkin näitä leikkisysteemejä kun laitettiin miehelle sänky ja lepopaikka alakerran leikkihuoneeseen johon jäi vaan vähän leluja ja loput lelut siirty yläkerran aulaan.

Me leivottiin lasten kanssa tänään pizzaa ruuaksi. Kumpikin sai tehdä oman pizzan.Anoppi kävi eilen katsomassa potilasta ja toi tuliaiseksi ihanan orkidean. Kyllä on mamman mieleen tällaset ihanat kukat (vaikka se miehelle olikin), onneksi anoppi tietää mistä tykkään ja ei tuo esim keltasta kukkaa :)  Toivottavasti en tapa tätä kukkaa ihan heti alkuun.


-Hilma

2 kommenttia:

  1. ihan niinku oman olohuoneen kuvaa katsoisi taas, hih. Meilläkin valkoinen orkidea kukkii, sain yksi perjantai siivouspalkkioks mieheltä ( pienten vihjailujen jälkeen). Paljon voimia miehellesi parantumiseen <3

    VastaaPoista
  2. Ei voi muuta kun todeta että sulla on hyvä maku ;)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!