torstai 14. heinäkuuta 2011

Keittiön vanhat tuolit

Vanhempani kunnostivat minulle keittiöntuolit kun lähdin opiskelemaan yhdeksän vuotta sitten. Tuolit ovat vanhat, isovanhempieni vintiltä, ja niihin on vaihdettu istuinosat vanhoista pulpetin kansista. Alkuun ne olivat kermanvalkoiset ja istuinosa oli puunvärinen, ja voi miten hienot ne olivatkaan kuumana kesäpäivänä opiskeliaasunnon pihalla vanhempini peräkärryn kyydissä. Äiti oli poiminut kukkakimpun omalta pihalta ja omenoita ja porkkanoita kasvimaalta...

Pöytä (jonka iskä teki tuolien kaveriksi) ja tuolit palvelivat ihan siihen asti että tänne uuteen kotiin ostettiin isompi pöytä ja enemmäin tuoleja. Nämä vanhat tuolit ovat odottaneet sen kolme vuotta uutta maalia pintaasa ja nyt vihdoin sain ensimmäisen maalattua :) 


 Tämä ensimmäinen tuoli sai pintaansa valkoisen värin jota sitten hieman kuluttelin pois paikoitellen ja paikkansa se löysi aulasta ison peilin vierestä. Singeri-pöytä sai siirtyä hetkeksi muualle, nyt se majailee keittiössä mutta eiköhän se siitäkin vielä siirry jonnekkin muualle.
Loput tuolit saavat myöskin uuden värin pintaansa mutta niiden varalle olin ajatellut muuta väriä. Toivottavasti vaan siihen ei mene se toiset kolme vuotta!

-Hilma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!