perjantai 12. elokuuta 2011

Sinne, tänne vai minne?

Mää tarvisin nyt apua.
Löysin tänään kirpparilta tällasen kaapin. (kiitos U&A kun houkuttelitte mukaan) Just sen mallisen kun mitä oon tuohon meidän keittiöön, hyllyn alle toivonut löytäväni. Nyt en kuitenkaan ole varma sopiiko se siihen? Ongelmana on että mulla pistää silmään tämä väri kun on hieman kellertävä. Ja kun siinä vieressä on keittiönpöytä joka on tummempi ja lattia joka kans on eri sävyä. Eli en tiedä pitäisikö kaappi maalata valkoiseksi, käsitellä tummemmaksi vai mitä. Vai passaisiko kaappi aulaan, keittiön oviaukon viereen? Hieman se kyllä mielestäni näyttää tukkoiselta siinä, vai mitä? Viimeinen kuva on otettu etuovelta (lipastot siirretty syrjään että kaapin paikkaa voitiin kokeilla, ei ne muuten tossa ole)
Kaappi on muuten aivan ihana, sanoinko jo että olen sellaisesta haaveillu? Eli olen todella onnellinen löydöstäni, vaikka isäni joka haki kaapin kanssani, ei ollut samaa mieltä siitä että se oli löytö. Mies taas on kyllä kerranki on oikeen kiitettävästi jaksanut sitä siirrellä ympäriinsä täällä :)

-Hilma

5 kommenttia:

 1. Ihan SUPER ihana kaappi!! Tuommonen kelpaisi tännekin. Juuri tuo ihana värikin on niin ihana, en missään nimessä menisi maalaaman sitä. Kerrohan minne sen lopulta laitoit. :)

  VastaaPoista
 2. Kaappi on nyt tuossa keittiössä lautashyllyn alla ja maalaamatta, niin saa olla nyt alkuun. (tuon värisenä se tulee sopimaan ihanasti joulusisustukseen...). Laittelen uusia kuvia sitten kun saan siihen jotain järkevää tavaraa päälle :)

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti tuohon lautashyllyn alle! Kaappi tulee siinä kauniisti esille, toisin kuin tuossa nurkassa jossa ei pääse lainkaan oikeuksiinsa.

  VastaaPoista
 4. Heippa! Kiva, kun olit käynyt kommentoimassa blogissani, niin osasin tulla tänne - piti heti liittyä lukijaksikin. Kaappi on ihana ja tuossa lautashyllyn alla ihan täydellisellä paikalla!

  VastaaPoista
 5. Aih, se on kyllä IHANA LÖYTÖ, ja munkin mielestä sopii tosi hyvin keittiön lautashyllyn alle! Värikin on ihana <3 (Vaikka varmaan olis valkosenakin...tai hieman harmaana...mutta ei sitä varmaan raaski maalata ;)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!