perjantai 11. marraskuuta 2011

Tärkkäysvinkkejä?

Tähti on nyt valmiiksi virkattu ja odottaa tärkkäystä.
Mutta mutta, en ole sitä koskaa ennen kokeillut.
Toivottavasti joku on ja osaa antaa jotain vinkkiä millä ja miten kannattaisi toimia.
Pakko sanoa että hieman oli mullakin ongelmaa tämän ohjeen kanssa. Sujui aika hyvin päivällä jos sai rauhassa tehdä mutta iltasin oli turha edes yrittää, pää ei toiminut ollenkaan ja en saanut mitään selvää ohjeista. Mutta näin kun se on valmis niin ei se loppujen lopuksi ollut niin kovin vaikea tehdä.

-Hilma

5 kommenttia:

 1. Minä tärkkäsin sokeritärkillä juurikin kyseisen tähden. Se ei mielestäni tuohon tähteen ole parasta. En sitten tiedä oliko liian laimeaa tärkkiä, mulla oli saman verran sokeria ja vettä. Tällä seoksella se ei ainakaan pysy kuosisaan, ohjeessahan kylläkin oli tähti tuettu rautalangalla mitä en tehnyt.
  Mutta kannattaa varmaan ensi kastella tähti ja vasta sitten pingottaa se kuivumaan. Nää on sitten ihan mun omia mielipiteitä, olen nyt ihka ensimmäisen kerran elämässäni tärkänny :))

  Tulipa sekava teksti toivottavasti ymmärrät...

  VastaaPoista
 2. Mä olen tärkännyt erikeepperi tärkillä sellaisen kulhon. Tuohon tarkoitukseen voisi sopia myös. Siihen siis laitetaan puolet erikeepperiä ja puolet vettä. Virkkaus työ kastellaan lillussa hyvin ja puristellaan ylimääräiset pois. Sitten vaan tähti pingotetaan ja pyyhitään ylimääräiset seokset väleistä kevyesti pois. Ja eiku kuivumaan. Tärkistä tulee kova ja kestävä. Tietty se ei ole enää pestävissä pois, mutta tuohon tarkoitukseen mennessä ei lie niin väliäkään. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis! Tärkki-vinkkejä mul ei oo...

  Kivaa viikonloppua!
  -kisu-

  VastaaPoista
 4. Itse ruukaan tärkätä puuliima-vesiseoksella. Oiskohan suhde niin, että puuliimaa 3 osaa ja vettä 1 osa..

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!