sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Musta kerrossänky

Pienen tauon jälkeen täällä taas! Ei, en ole hautautunut lumikasojen alle, vaikka sitä lunta onkin satanut jo ihanan paljon. Jotekin olen vaan tämän alkuvuoden ollut hieman aikaansaamaton :)

Ennen joulua meidän nuorimmainen siirrettiin pois pinniksestä ja pojat sai huoneeseensa kerrossängyn. Pojat tulevat jakamaan huoneen ainakin näin alkuun niin tämän ratkaisun myötä huoneeseen jää vielä hyvin tilaa leikille. Sängyt saa myös erikseen eli siihenkin on sitten tulevaisuudessa mahdollisuus jos tarvetta tulee.

Ensimmäisen viikon pojista vanhempi nukkui tosi hyvin yläsängyssä mutta sitten alkoi pelottaa iltasin ja hieman harmittamaankin kun mamma makoili nuorimmaisen vieressä nukuttuttamassa. Nyt pojat sitten nukkuvat yhdessä alasängyssä (sänky on onneksi 90cm leveä ja täyspitkä) alkuyön ja siirtyvät sitten meidän viereen jossain vaiheessa yöllä. Niin hellyyttäviä ovat illalla kun tuhisevat sängyssä, päät omissa päädyissään ja jalat toisiinsa sotkeutuneina <3 Siskokin pääsee välillä yökylään yläsänkyyn <3Vanhat sängynpeitteet on tietenkin pienet ja ostinkin Ikeasta mukaan hätävarat siihen asti että ompelen/löydän mieluisat. Mutta näin mennään alkuun. Itse lapsena kerrossängyssä nukkuneena en kyllä ymmärrä että olin unohtanut miten kurjaa hommaa yläsängyn petaaminen on?! Onneksi pojat nukkuvat nyt vaan alasängyssä :)


-Hilma

6 kommenttia:

 1. kivat sängyt! Jotenki automaattisesti kuvittelin, että teillä ois semmoset "pinna"-kerrossängyt, miksi niitä nyt virallisesti kutsutaankaan. Mut siis semmoset 50-60-lukuiset kuitenki.
  Mulla on kyllä vahva mielikuva kaikilta leireiltä jne. kerrossängyn petaamisesta, kurjaa hommaahan se tosiaanki on! Hyviä unia pojille :)

  VastaaPoista
 2. Heh, meidän äitikin oli ihan yllättynyt että ostettiin musta sänky kun meillä on muuten kaikki niin vaaleaa. Mutta tykkään tuosta tosi se sopii mielestäni hyvin poikien huoneeseen :)

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Eksyin blogiisi surffatessani kerrossänkyjä. Minkä valmistajan kerrossänky teillä on ja mistä hankitte? Todella kivan ja laadukkaan näköinen sänky!
  t. toinen kolmen lapsen äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Sänky on ostettu Ikeasta ja ollaan ainakin tähän mennessä oltu tyytyväisiä :) Pojat muuttivat loppuvuodesta isompaan huoneeseen ja kerrossänky purettiin kahdeksi erilliseksi sängyksi,

   Poista
 4. Moi. Nariseeko teidän sänky? Meillä narisee ihan kauheasti :(

  VastaaPoista
 5. Nyt en äkkiseltään muista narisiko sänky kun oli kerrossänkynä. Me vaihdettiin poikien kanssa huonetta ja kun saivat isomman huoneen niin kerrossänky purettiin kahdeksi erilliseksi sängyksi. Nyt ei ainakaan narise. Harmi jos teidän sänky narisee häiritsevästi :(

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!