torstai 23. helmikuuta 2012

Torstain turinoita

Meidän yläkerrassa vaihtui aulan tv-taso poikien huoneeseen, se kun on matalampi niin poikien on helpompi leikkiä legoilla sen päällä. Kirjotuspöytä siirtyi sitten aulaan ajamaan tv-tason asiaa. 
Kauniilta vaan näyttävät näköjään tuolla johdot...
 Neitokaisen huoneen kulmakaappi sai vihdoin ovet paikoilleen. Yläoveen laitettiin vanhan vihreän lasin tilalle magneettiliitutaulu ja pala korkkista ilmoitustaulua. Välillä on hyvä säästä vanhaa riikkimennyttä, tämä magneettiliitutaulu on rikkimenneestä Ikean ilmoitustaulusta ja koska se ei ollut tarpeesi iso niin viereen laitettiin pala rikkinäistä korkkista ilmoitustaulua. Siihen laitoin kuvan oton jälkeen koukun jossa roikkuu narussa liitu, pysyy ainakin tallessa :)

 Eilisen päivän parhaat


-Hilma

3 kommenttia:

 1. Ja kiva oli myös lehtijuttu :)

  VastaaPoista
 2. Lehtijutusta katoin,että jotain tuttua,hetken kun mietin niin hoksasin ja muistin tän sun viimesen päivityksen! En muista oonko ennen jättänyt kommenttia mutta olen siis kaverini blogin kautta löytänyt ja jonkin aikaa seuraillut kivaa blogiasi :) asun täällä saman kaupungin "itäkeskuksessa" :) (en tiedä oletko kuullut tuota nimitystä,jota on paljon käytetty kuntaliitoksen jälkeen?)

  VastaaPoista
 3. Laura: Kiitos :)

  MariaJii: Heh, en ollut ennen kuullut tuota nimitystä mutta kiva että olet löytänyt tänne ja tervetuloa!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!