lauantai 10. maaliskuuta 2012

Aurinkoenergiaa

Ulkona on niin ihana ilma että melkeen itkettää ajatella että reilun puolen tunnin kuluttua joudun istahtaa autoon ja ajaa iltavuoroon. 
Lasten kanssa ehdittiin onneksi aamusta tankata hieman aurinkoenergiaa pihalla ja tuleehan näitä tällasia aurinkoisia päiviä vielä muitakin. 
Piha on vielä lunta vaikka kuinka mutta kun sulkee silmät ja tuntee auringon lämmön kasvoilla voi melkeen jo tuntea sen kesän olevan täällä. 


Meillä pojat heräsivä tänään(kin), nuorempi hieman ennen viittä ja vanhempi ennen kuutta. Onneksi sain kummankin päikkäreille niin ehkä jaksavat lähteä illemalla hiihtämään tai jotain. Kurjaa kun heräävät liian aikaisin niin ovat sitten liian sippejä tekemään oikeen mitään järkevää illalla. Esikoinen on taas alkanut nukkumaan hieman pidempään aamuisin joten toivossa on hyvä elää, ehkä meidän pojatkin vielä joskus :) 


-Hilma

2 kommenttia:

  1. Heippa. Minkä kokosia mattoja teet ja paljonko niillä olis hintaa ?

    VastaaPoista
  2. Hei. En huomannut kommenttiasi joten anteeksi että jouduit odottamaan vastausta.

    Teen monen kokosia mattoja, ihan tarpeen mukaan. Maton hinnan lasken kuteen menekin mukaan + tekopalkka maton koon mukaan. Nyt mulla on valmiina esim yksi matto joka on 105cm halkasialta ja hintaa sillä on 35e.

    Voit laittaa minulle sähköpostia onneni.on @gmail.com jos tahdot tilata maton.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!