lauantai 12. maaliskuuta 2011

Rappuset

Jossain vaiheessa ennen tämän kodin rakentamista näin lehdessä kuvan rappusista ja tiesin heti että tahdon meidän uuteen kotiin sellaset rappuset ja sen komeron sinne rappusten alle. Ja paneliseinä oli ihan must ja siihen olen tosi tyytyväinen!


Ensin katseltiin rappusia eri rappustenvalmistajilta mutta sitten tultiin siihen tulokseen että halvimmaksi tulee rakentaa ne itse ja kun se ei kovin vaikeaakaan niin siihen sitten päädyttiin. Olen oikeen tyytyväinen päätökseen ja tykkään meidän rappusista paljon. (vaikka välillä olenkin nyt miettinyt että jos laminaatti porrasaskelmalta poistettais ja ihan vaan maalattais valkoseksi..)

Rappusten alla on pieni komero joka jossa on hieman hyllytilaa. Alkuun se toimi siivouskomerona, sitten hetken pahvien, lehtien jne säilytystilana. Nyt olen järjestänyt sinne ompelukoneen, kankaat, langat ja muut tarvikkeet pois kodinhoitohuoneesta. Katsotaan mitä siellä sitten on puolen vuoden päästä :)


Tämä kuva onkin vanha mutta tässä näkee rappuset tästä suunnasta.

Olohuoneeseen silitin kukkaset verhot sivuikkunoihin näin kevääksi. Tykkään kovasti tästä kankaasta ja värit ovat aivan ihanat. Tulppaanit ovat tietenkin sävyyn verhojen kukkien kanssa :)
-Hilma

1 kommentti:

  1. Voi teillä on aivan tosi kauniit rappuset ja tuo ihana kaappi rappusten alla. Niin kaunis ja valoisa koti! Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!