torstai 7. huhtikuuta 2011

Pölyjen pyyhintää

Heippa taas pitkästä aikaa! Tännehän saa ihan tulla pölyrievun kanssa... hyi minua.

En ole kadonnut minnekkään vaikka en blogia ole päivittänyt ikuisuuteen tai ehtinyt vierailemaan/kommentoimaan teidän ihanissa blogeissa hetkeen.
Päivät ja viikot ovat hurahtaneet sellaista vauhtia että mukaan ei ole ehtinyt. Ihanasti nyt kevät kolkuttelee ovelle vaikka vielä pari viikkoa sitten tuntui ettei kevät koskaan tule, mutta tulee se!
Kovasti on odotan että pääsee ulos pihahommiin. Meillä olisi vielä paljon laitettavaa pihalla ja kun kaikki on opettelemista kun ei omaa pihaa ennen olla laitettu niin hitaasti edistyy mutta edistyy kuitenkin. Toivottavasti tänä kesänä taas vähän lisää..

Koska miehen kotona olo on mahdollistanut sen niin olen käynyt hieman tekemässä töitä viime viikkoina, mahatauti kävi kylässä ja sitten meillä on vietetty keskimmäisen 3-vuotis synttäreitä. Ja koska Palomies Sami on 3vuotiaan suuri sankari niin tilasin kakkuun Palomies Sami-kuvan Marilta joka on aikasemminkin meille kakkukuvia maalannut. Kyllä meidän sankari oli tyytyväinen kakkuunsa! Kiitos kovasti Mari!
-Hilma

2 kommenttia:

  1. Oonkin käynyt muutaman kerran kurrkimassa joko päivitystä olisi tullut :) Voi miten suloinen kakku tuli sankarille! Mukavaa kevään jatkoa.. niin täälläkin muuten pihahommiin pääsyä jo odotellaan :)

    VastaaPoista
  2. Pian me sinne pihalle päästään touhuamaan jos tähän tahtiin jatkuu lumien sulaaminen!

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!