maanantai 2. toukokuuta 2011

Piiri pieni pyörii, huonekalut vaihtavat paikkaa

Tähän päivään on kuulunut perinteisesti maanantain tapaan viikon ruokalista laatimista, kauppalistan tekoa ja kauppakäynti esikoisen kerhoon viemisen jälkeen. Sitten sain vihdoin aloitettua ikkunoitten pesun ja päivän mittaan sainkin pestyä lähes kaikki yläkerran ikkunat. Tykkään oikeastaan ikkunan pesusta jos vaan saisin sen tehdä rauhassa. Näin jos on kaikki apulaiset matkassa niin yhden ikkunan pesu tuppaa kestämään jo niin kauan että koko urakassa kestää päiviä :)

Jotta näin tuulisena ja kylmänä päivänä kun ei uloskaan tarkene mennä ulkohommiin olisi jotain kivaa tekemistä niin me vaihdettiin lasten kanssa järjestystä olohuoneessa. (valittiin tietenkin tämä päivä oikeesti vaan siksi että mies ei ollut kotona estämässä meitä :) ) Kesäksi piti saada tilaa terassinoven eteen että päästään kulkemaan esteittä. Vielä vähän tökkii joku tässä järjestyksessä mutta katsotaan mitä tästä tulee. Peilin alla ennen ollut pöytä on nyt vastakkaisella seinällä valokuvien alla mutta siltä puolelta jäi valitettavasti kuva ottamatta mikä on oikeastaan aika naurettavaa kun juuri sen olohuoneen osan takiahan tämän muutoksen tein. Sohvapöytä on ostoslistalla kunhan mieluinen löytyy ja uudet sohvat olisi ihana vihdoin ostaa mutta kaikki aikanaan.Peilin alla oleva pöytähän on se yksi kirpparilöytö jonka ostin samaan aikaan sen pienen sulosen tuolin kanssa.

Illalla ystäväni tuli käymään lasten kanssa ja juotiin kahvit ja mietittiin kesää, puutarhaa ja istutuksia. Ihanan piristävää! Välissä selvitettiin tietenkin kuuden lapsen aiheuttamia tilanteita mutta kuitenkin jäi oikeen piristävä vaikutus kahvihetkestä. Kiitos!
-Hilma

3 kommenttia:

 1. Kyllä teillä on kaunista. :) Odottelen itse innolla, että pääsen sisustamaan uutta kotia heinäkuussa. Mukavaa kevätpäivää sinne!

  VastaaPoista
 2. Voi teillä on kyllä niin nättiä! Ja järkän vaihtelu on kyllä kivaa puuhaa :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Suvi, mukavia kevätpäiviä sinnekkin!

  Kiitos Nonnukka! Harmi kun miehet ei samalla tavalla ymmärrä tätä järkän vaihtelua... nimim. yksi jonka tarvis kokeilla sopiiko kirjahyllyt toiseen huoneeseen...

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!