lauantai 30. huhtikuuta 2011

Tulisithan jo kesä...

Katselin eilen illalla kuvia viime kesästä ja en jaksaisi kyllä odottaa enää ollenkaan!
Aurinkoa
Lämpöä
Paljaita varpaita
Vihreää nurmikkoa
Iltapalaa terassilla
Jäätelöä...paljon paljon jäätelöä. Onneksi lapset tykkäävät siitä yhtä paljon kun minä

Kuopus heräsi tänään tapansa mukaan viiden jälkeen. Äsken laitettiin Kalljästa baguetter uuniin niin saa loppuperhe tuoretta leipää kun heräävät. Tänään on edessä mukava päivä (joten me yritetään pikkusen kanssa saada kaikki hyvään mielentilaan jo aamusta :) ) ja illalla menemme ystäväperheen luokse grillaamaan vapun kunniaksi ja lapset aikovat pitää naamiaiset kuten pitivät viimekin vuonna. Itse en ajatellut pukeutua vaikka ystäväperheen tyttö olikin toivonut että mieheni pukeutuisi isoksi pupuksi :) Toivottavasti olisi hyvä ilma niin voitaisiin nauttia vappuillasta pihalla. Tai vappuiltapäivästä riippuen hieman siitä onko siellä toisessa paikassa innokkaat naamiaisosallistujat herännyt kans viideltä. Ihme ja kumma meidän isommat nukkuu vielä!

Oikeen kivaa vappua kaikille!

-Hilma

2 kommenttia:

  1. Mukavaa vappua teilleki, me täällä jo nautitaan kesäfiiliksistä ;) toivottavasti Suomessa on yhtä lämmin ku täälä etelässä, kun tullaan takasi :) terkkuja Annelta ja muilta!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla että teillä menee hyvin ja saatte nauttia kesäfiiliksistä! Kerrohan terkkuja takaisin ja nauttikaa lomasta!

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!