keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Keskiviikkoaamun mietteitä

Ihmeissääni katsoin eilen blogin käviätilastoja joiden mukaan täällä on käynyt (minun mittapuuni mukaan) tosi paljon käviöitä viimeaikoina. 
Kiva että moni on eksynyt tänne käymään ja toivottavasti tulette uudestaan. Olisi tietenkin kiva tietää ketä täällä käy ja minkälaisia juttuja tykkäätte lukea, vinkkejäkin postauksiin saa myös antaa :)

Ja kuvaksi näin ihan muuten vaan pieni kurkistus meidän yläkerran aulasta josta en kuvia ole tainnut ennen laittaa. Aula sai pienen kasvonkohotuksen tässä joku viikko sitten kun ystäväni kanssa taaas vaihteeksi hieman vaihdettiin huonekalujen paikkoja. Tämä onkin oikeastaan ensimmäinen kerta nyt kolmeen vuoteen kun aula näyttää jotenkuten kivalta, tätä kun ei aikasemmin ole vielä ollenkaan sisustettu vaan tänne on aina tuotu vaan kaikki mille ei muualla ole ollut käyttöä (vaikka niinhän me nytkin tehtiin). Aulasta meillä on kulku kolmeen makkariin, vessaan ja parvekkeelle. Niin ja rappuset tietenkin :)

Minä yritän tänään unohtaa ylipitkän to-do listan ja päälle painavat inspiraatiot sekä tulevan yövuoron ja keskittyä lasten kanssa olemiseen. Kun eihän sitä onnea löydä vaikka se lista lyhenisi, saisi toteuttaa kaikki inspiraatiot tai ehtisi nukkumaan hyvin ennen yövuoroa (vaikka se nukkuminen saattaisi hieman auttaa :) )

Iloista keskiviikkoa!
-Hilma

2 kommenttia:

  1. Minä täällä käyn aina uusimmat postaukset lukemassa ja monesti ihailemassa noita sun kotikuvia! :) Kivan näköisesti oot saanu tuon aulankin sisustettua "ylijäämä"tavaroilla! Teillä on kyllä niin nättiä, onko sulla jossain talon pohjapiirrosta? Mulla joku ihme himo noihin pohjapiirrustuksiin ;)
    Blogger ei näköjään anna mun kommentoida omilla tunnuksilla taaskaan.
    Terkuin -pm- päivänsäde&menninkäinen-blogista

    VastaaPoista
  2. Kiva että jaksat käydä täällä kyläilemässä! Mää tykkään kans tosi paljon katsoa pohjapiirrustuksia, on kurjaa lukea sisustuslehdestä jotain juttua kodista jos siinä ei ole sitä pohjapiirrustusta mukana :) toisaalta en sitten ole ollenkaan hyvä hahmottamaan miltä se nyt sitten ihan oikeasti näyttäis tai jos yritän piirtää niin mittasuhteet on ihan mitä sattuu. Katsotaan jos saisin tänne laitettua esille meidän pohjiksen.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!