perjantai 17. kesäkuuta 2011

Perjantaipenkki

Näin siinä sitten taas kävi, luvattiin vettä ja sitä odotin mutta tippaakaan ei ole satanut koko päivänä!
Hetken luulin että maa saisi huokaista helpotuksesta enkä uskaltanut viedä pyykkejä ulos kuivumaan mutta kyllähän ne olisi kuivunut siellä paremmin kuin hyvin.

No, ei parane valittaa. Aamun puistoilu ja koko loppupäivän ulkoilu omassa pihassa on ollut oikeen mukavaa ja ollaan jopa lasten kanssa hieman rakenneltu. Rakennettiin penkki kodinhoitohuoneen ulkooven vieressä olevaan ihan turhaan syvennykseen. Mittaaminen ei ole vahvin puoleni mutta kyllä se siihen passasi ja ei se räsähtänyt kun siihen istahdin. Koska kaunis penkkini (ettehän sitten odota liikoja) on vielä maalaamatta eikä se ole saanut alleensa koria ja pääee kukkaa niin saatte tyytyä kuvaan mieheni rakentamasta penkistä. Ensin olin hieman skeptinen penkin kaarevaa muotoa kohtaan mutta se onkin osottanutnut oikeen mukavaksi istua ja lapset istuvatkin aina penkillä kun syömme ulkona.


-Hilma

4 kommenttia:

 1. Tulipas söpönen penkki! Sopii hyvin tuohon :)

  VastaaPoista
 2. Eikös! Nyt penkki on pöydän seurana mutta mies sahas onneksi tuota tehdessä palat kahteen penkkiin joten tarvis vaan maalata ja kasata toinen niin sais sitä sovitelle ympäri pihaa :)

  VastaaPoista
 3. Hauska idea tuo kaareva malli! Meilläki asuu yks tee se itse-puuseppä, jolle tulee toisinaan tehtyä tilauksia ;) Kun vaan kiireiltään ehtis värkkäämään...

  VastaaPoista
 4. Miksi sitä aikaa riittääkin aina kaikkeen muuhun kun vaimon tilausten värkkäämiseen? Mullekkin on luvattu tehdä vaikka mitä mutta mutta...

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!