keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Mustikoita ja matonkudetta


 Me syötiin tänään välipalaksi rahkaa ja mustikoita ja että oli hyvää!
Hieman vaan harmittaa kun mulle ei ole yhtä hienoa lusikkaa kun lapsille. Varsinkin kun ostin itselle uuden kaffekupin johon ne passaa niin kivasti. Nyt kelpaa juoda kahvia (ihan niinku sitä ei muuten tulisi juotua :))!

Aterimet olenkin esitellyt jo aikasemmin. Ja vielä olen yhtä tyytyväinen niihin. Pitääkin miettiä tarvisiko tilata jollekkin joululahjaksi...
 Iltasin olen taas istunut koukku kädessä. Pidämme pihakirppiksen ystäväni luona ja ajattelin ottaa sinne myyntiin kasan mattoja. Tämän kasan valkonen varattiin tänään uuteen kotiin mutta toinen valkonen on juuri valmistumassa.-Hilma

4 kommenttia:

 1. Ihania nuo matot! Paljon pyydät niistä ja minkä kokosia ovat?

  VastaaPoista
 2. Koot hieman vaihtelee kuteen paksuudesta ja koukun koosta riippuen. Nuo punaset on isoimpia, 115-120cm halkasialta, pienemmät taas jonku 105-110cm halkasialtaan. Hinta vaihtelee koon mukaan, punasesta isommasta olen pyytänyt 50e. Otan mukaan koko kasan lauantaina :)

  VastaaPoista
 3. Sainkin kutsun pihakirppikselle, mutta voi olla etten ehdi tulla. :( Aivan ihania nuo matot!!! <3

  VastaaPoista
 4. Naana; harmi ettet ehtinyt tulla käymään pihakirppiksellä. Oikeen kivasti siellä kävi onneksi väkeä. Kolme mattoa pääsi uuteen kotiin mutta jos tarvetta on niin mulla on niitä vielä jälellä :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!