maanantai 17. lokakuuta 2011

Näin meillä tänään


 Kuvat tältä päivältä eivät ole kovin seesteisiä mutta ihan kiva päivä meillä on kuitenkin ollut. Vaikka meidän makkarin seinä saikin osakseen hieman taidetta 3-vuotiaan toimesta. Mutta paloauto on hienoin mitä toinen on koskaan onnistunut piirtämään, huomatkaa palomies, tikkaat ja peräkärry. Sitä miten hän keksi kiivetä lipaston päälle, siellä sattui olemaan tussi ja hän ehti (ja jaksoi keskittyä) piirtä noin paljon en teidä mutta seinänhän voi onneksi aina tapetoida uudestaan.

 Näin syyslomaviikon kunniaksi oltiin titenkin koko konkkaronkka kotona (paitsi mies töissä) ja lapset saivatkin olohuoneen aika kaaoksen valtaan. Tässä juna on pysähtynyt, punapukuinen Salama on karannut vankilaan ja roosa pupujussi on lähdössä jahtaamaan häntä kalsati-Tarzanin kanssa. Jep, näin meillä tänään.


-Hilma

7 kommenttia:

 1. Facebookissa jo kommentoinkin, että meillä kans tihutöitä tehtiin oikeen urakalla... Mustalla permanenttitussilla, että ärsytti. Tapetit ja seinät vielä menee, mutta huonekaluissakin on jälkiä. Pidin kyllä semmosen puhuttelun, että isompi ei ainakaan enää kovin helposti mene piirtelemään muualle kuin paperiin.
  Mikä ihme noissa tuolileikeissä onkin niin kivaa? Meillä kans nyt joku hitti raahata tuoleja ja vilttejä ja millon mitäkin tyynyjä pitkin ja poikin ja leikkiä junaa tai majaa tai telttaa... Mukavaahan se vaan on, kun viihtyvät keskenään :)

  VastaaPoista
 2. Taitaa olla jokaisessa perheessä nuo tuoli sekä sohvan patja leikit in :)
  Taiteilija on nyt hieman varmaan erhetynyt piirrustus paikasta :) Meillä nuorimmainen 2-v on repinnyt isoveljensä huoneesta tapettia mikä ei ole niinkään kivaa :(

  VastaaPoista
 3. Voi miten hieno piirrustus. Harmi vaan kun vähän väärässä paikassa. Kaikkea nuo pienet ehtiikin. Hei blogissani on sinulle tunnustus...Jostain syystä en pääse kirjautumaan itsenäni sisään, mutta tunnustus löytyy siis Kissanminttutieltä...

  VastaaPoista
 4. ..Mikäköhän tässä bloggerissa nyt on. Edellinen kommentti siis Mariannelta Kissanminttutieltä :)

  VastaaPoista
 5. Löysinpä kivan blogin... selasin kokonaan läpi ja löysin monta kivaa juttua. Teillä on kaunis koti ja mukavasti elämänmakuinen tämä blogi.

  Hienon paloauton on lapsi saanut piirrettyä! :D

  Meillä vaihtui tuolit penkkeihin, kun minä sain tarpeekseni jatkuvista juna ja linna leikeistä keittiössä. :) Nyt rakentelevat leikkihuoneessa ja olkkarissa. Pitäähän lasten saada käyttää mielikuvitustaan ja nauttia lapsuudesta. :)

  Saara Mesimarjantieltä
  ei onnistunut kommentointi, kuin nimettömänä..

  VastaaPoista
 6. Meillä leikitään samoja leikkejä. ;) Ja kyllä on piirretty muuallekin kuin pelkkään paperiin. Pitäis taas maalata uudestaan tuo olkkarin arkkupöytä. ;)Joten älä huoli, uskon että jokaisessa perheessä sattuu ja tapahtuu!

  Haleja sinne! <3

  VastaaPoista
 7. Marianne; Oi kiitos, käyn sen nappaamassa mukaan :)

  Saara; Tervetuloa ja kiva jos löytyi mieleistä luettavaa :) Ja olet aivan oikeassa, on ihana että lapset leikkivät ja käyttävät mielikuvitusta :)

  Naana; Se on aina lohdullista kuulla että sama meno on joka kodissa :) Haleja!

  Mikähän on kun tuntuu että monella tökkii kommentoiminen tänne?

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!