torstai 23. elokuuta 2012

Riisipuuroa ja pihlajanmarjoja

Touhukasta torstaita!

Ainakin olisi tarkoitus olla touhukas tänään mutta saas nähdä miten käy, viekö laiskamato mennessään...
Kun menin yläkertaan viime postauksen postituksen jälkeen tajusin puhuneeni ihan höpöjä, onhan meillä kesän aikana huonekalut hieman vaihteneet paikkaa vaikka toisin väitin. Ei tosin paljoa mutta yläkerrassa pari pöytää ja lipasto on hieman vaihtaneet paikkaa vaikken sitä muistanut : )

Eiköhän se ole niin että syksy on nyt täällä. Ainakin tänään kun pöyräiltiin koululle saattamaan esikoista niin pipot ja hanskat tuli tarpeeseen. Ennen kammoksuin syksyä mutta olen huomannut viimevuosina että olen oppinut tykkäämään syksystä.
Pihalle haettiin vähän pihlajanoksia tuomaan väriä khh ovensuuhun. Jännä miten erivärisiä marjoja on eri puissa.Eilen meillä oli ruokalaistalla lasten valinta eli riisipuuro. Lapset rakastavat riisi- ja mannapuuroa ja toivovatkin yleensä jompaa kumpaa jos saavat ruuan päättää. Eilen riisipuuron kaverina oli tuoreita sämpylöitä, ne ehtii kivasti leipoa siinä samalla puuroa keittäessä :)


Neiti Koululainen rakastaa pöydän kattamista ja valitsee aina tarkasti servetit ja askartelee nimikyltit. Maistuu arkinen riisipuurokin paremmalta kun leikitään ravintolaa tai hienoja kutsuja :)

Ei, jottei se laiskamato veisi mennessään suuntaan yläkertaa selvittämään siellä vallitsevaa kaaosta.

-Hilma

2 kommenttia:

  1. Mulla oli myös tarkoitus pitää touhukas torstai, ku ei muina päivinä oo tahtonu tällä viikolla ehtiä tehdä juuri mitään kotitöitä :/ pyykkikone pyörii varmaan neljättä koneellista tälle päivälle ja keittiö kiiltää hetkellisesti, siinä on mulle jo aika paljo :D plus että muutama juokseva asia on tullu hoidettua. Tässä koneella vaan aika kuluu vähä turhan nopeeta...

    VastaaPoista
  2. :D Mun torstai meni kaaoksen setvimisessä. Lasten huoneita ja leikkihuonetta järjestin monta tuntia ja karsin leluja aika lailla. Oikeen kivaa alkuviikkoa teille!

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!