lauantai 23. huhtikuuta 2011

Glad Påsk

Oikeen rauhallista ja iloista pääsiäistä kaikille teille!Tänään on meidän oveen kolkutettu useammin kun koskaan ennen yhden päivän aikana! Täällä meilläpäin on tänään pienet (ja vähän isommat) pääsiäisnoidat ja puput kierrelleet virpomassa. Lapset olivat tietenkin aivan innoissaan heti aamusta. Nuorin päätti alottaa aamun jo klo 5.00 mutta uskon että hänen tapauksessa kyse ei kuitenkaan ollut kyse virpomisjännityksestä vaan hän on liittynyt johonkin salaliittoon "ei anneta äidin koskaan nukkua kuuteen asti". Eli tähän aikaan illasta jo hieman väsynyt mamma täällä, Hei!

Meiltä virpomaan lähti pääsiäisnoita ja pupu, niin suloisia että! Kortteja olivat askarrelleet iskän kanssa eilen kun olin töissä ja kyllä taisi olla hyvät kortit kun niillä sai ainakin mahdottoman kasan karkkia! (ja ei, en onnistunut pitämään näppejäni erossa Pätkislaatikosta vaan se avattiin jo eilen...) Nyt pitäs osata antaa lasten karkkejen olla...

Vaikka väsy painaakin välillä päälle aikaiseten aamujen takia niin tänään sain ladata akkuja oikeen kunnolla kun mies lähti kahden vanhimman kanssa anoppilaan iltapäivällä ja sain nuorimman päikkäreille. Tarviiko sanoa muuta kun minä, harava ja kaksi tuntia omaa aikaa! Miten mieli ja sielu voikin levätä niinkin yksinkertaisen asian ääressä kuin haravoimisen? Ja vielä kun aurinko paistoi ja oli ihanan lämmin. Saas vaan nähdä miten jumissa olen huomenna mutta se oli sen arvoista. 

Leivoin äsken kinkkusarvia mukaan otettavaksi huomenna kun mennään illalla kyläilemään. Reseptin löytää tästä  postauksesta. Nyt vaihdoin osan taikinan vehnäjauhoista ruisjauhoihin ja täytteeseen pilkoin yhden punaisen paprikan ja lisäsin hieman mustapippuria ja hyvää tuli.


-Hilma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!