tiistai 11. syyskuuta 2012

Metsäretki

Aloitin tänään päivän käymällä lenkillä klo 5.30, ja tästä tuli sitten oikeen mukava ja voimauttava päivä. Lapsetkin yllättivät ja nukkuivat seitsämään asti joten ehdin käydä suihkussa, syödä aamupalan ja lukea sanomalehden ennen kun heräsivät. Voi kuinka nautinkaan siitä ettei itsellä ole aamulla kiire minnekkään ja ehtii oikeen ajan kanssa halia vastaheränneitä pieniä. 

Tänään olikin hyvä olla pirteänä koska päivään mahtui paljon tekemistä ja aktiviteettiä.Ihania tällaiset päivät, toivotaan lisää samanlaisia! Päivän parasta oli metsäretki lasten ja ystävän kanssa. Metsän hiljaisuus, lasten riemunkiljahdukset jokaisen uuden aarteen löytyessä. Mustikan tahrimat sormet ja suut. Isot ja pienet kepit ja risut jota raahattiin kotiin. Sohvalla nukkuva, metsäretkestä väsähtänyt pienokainen. Se tunne kun tietää olevansa juuri siinä missä kuuluukin olla.

Kamera ei tietenkää ollut mukana, ja se harmittaa. Eväät syötiin hyvin kauniissa maisemassa ja lasten ilo ja onni olisi ollut ihana ikuistaa :)


Eilen kävin hakemassa vahakangasta jolla päälystin kaappiin asennetut uudet hyllyt. Näin sain ne nopsempaa käyttöön kun mitä jos olis pitänyt jaksaa odottaa maalin kuivumista :) Nyt kelpaa järjestää tavarat kaappiin.

-Hilma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!