maanantai 3. syyskuuta 2012

Mamman oma huone

Tänään pääsen vihdoin näyttämään teille millainen tuli isovanhemmiltani saadusta kaapista joka on majaillut meidän autotallissa parisen vuotta. Nyt kun vihdoin sain kannettua maalatun kaapin sisälle ystäväni kanssa (kiitos avusta M, on ihan huippua kun jaksat aina innostua ja vaihdella järjestystä mun kans!) niin leikkihuone sai kokea hieman muutoksen tuulia. Tämän muutoksen myötä täällä on muutkin huonekalut vaihdellut paikkoja ja viikonlopun reissu Ikeaan tui myös tullessa muutoksia mutta niistä sitten toisella kertaa. Nyt the kaappi ja mamman oma huone. 

Malttamattomana en jaksanut odottaa että mies ehtisi rakentaa kaappiin lisää hyllytilaa joten en voi täyttää sitä ihan vielä mutta kunhan ne hyllyt löytävät tiensä sinne (ja toivottavasti siinä ei mene paria vuotta) niin kaappi täyttyy mun kankailla, kuteilla ja kaikella kivalla.

Vielä kaikki on hyvinkin kesken kun muutos tehtiin parissa tunnissa ja vähän sillai extempore vaikka sitä olenkin valmistellut ja planeerannut jo pidemmän aikaa. Tahtoisin vaihtaa tapetit ja matotkin on vaan muualta talosta napatut mutta tässä on ainakin alku ja tästä on jo huomattavasti helpompi edetä kohti valmista :)

-Hilma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!