lauantai 3. syyskuuta 2011

Kesän parhaat hankinnat

Tiedättekö ne pienet asiat jotka helpottavat arkea?
Se on hassua miten paljon ne vaikuttavat siihen jokapäiväseen elämään,
se että tavaroille on oma paikkansa tai että joku asia tuntuu hyvältä ja tuo iloa arkeen. 
Meidän tuli hankittua aika paljon uutta kotiin tämän kesän aikana.
Ja on ihana huomata että nämä asiat oli niitä just oikeita, niitä arkea helpottavia asioita.

Yksi parhaista hankinnoista oli uusi sänky ja patjat.
Tämä ostos oli pakko tehdä jo aikoja sitten... nyt se onneksi saatiin tehtyä ja mikä muutos! Ensinnäkin se että patjat ovat noin miljoonakertaa paremmat nukkua (varsinkin miehen joka on sen selkänsä loukannut) ja sitten uusi sänky on 180cm leveä joten mahdutaan hyvin koko perhe! Kyllä paremmat yöt auttavat jaksamaan eri lailla päivällä!Toinen nappi ostos oli uusi kaappi alakerran leikkihuoneeseen.
Kaappiin mahtuu hyvin tavaraa ja siellä ne on pysynyt hyvässä järjestyksessä. Lapsetkin on paremmin osallistuneet huoneen siistinäpitoon ja kun huoneeseen on mahtunut paremmin leikkimään niin siellä on leikittykkin enemmän.


Keittiön uusi vanha kaappi on kans ihana!
Ja huippu ostos ihan jo sen takia että sain sinne mahtumaan mehumaijan ja kauppakorin!
Voi että tuo kauppakori on onnistuntu ajamaan monta kaappia ja komeroa sotkuun kun on majaillut aina siellä sun täällä. Nyt on onneksi oma paikka, oikeassa paikassa ja helposti saatavilla.


Yksi ostos jota en vaihtaisi pois on pyöräkärry. Me lasten kanssa (tai ainakin minä) nautitaan aamuisin kun saatetaan pyörällä esikoinen eskariin. Esikoinen pyöräilee itse ja pojat saan istuimeen ja kärryyn. En tiedä mikä siinä on mutta siinä aamulla kun pyöräilemme tunnen olevani hyvin onnellinen, tunnen olevani oikeassa paikassa juuri siinä. Voi kun voisin purkittaa tätä tunnetta ja saada siitä voimaa kun pahimmat uhmakohtaukset jyllää tai lasi on kaadettu kolme kertaa saman ruokailun aikana.


-Hilma

2 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia olet tehnyt. Itsekin haluaisin tuollaisen leveän sängyn että olisi kunnolla tilaa nukkua.

    Eikö olekin ihanaa kun voi olla niin vähästä onnellinen? Tai siis niin pienestä arkisesta hetkestä. Ne auttaa jaksamaan arjessa ja niistä kyllä pitää pitää kiinni.

    VastaaPoista
  2. Oot kyllä niin oikeassa siinä, että pikkujutuilla saa kauheasti helpotusta arkeen. Miten voiki just joku kauppakori tai joku vastaava olla aina edessä, ja ku sille etsii paikan, niin moni asia helpottuu :)
    Tunnistan myös tuon saman onnellisuuden tunteen, ja myös ne turhautuneet hetket, kun itellä ei ois enää yhtään pinnaa mutta lapset on täynnä ylimääräistä virtaa. Äitiyden iloja ;)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!