sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Kuvien selaaminen on hyödyllistä

Mää en kohta enää jaksa odottaa!
Lapset löysivät joululevyt ja tahtovat nyt kuunnella illalla nukkumaan mennessä "sitä naista jolla on niin kaunis ääni". Ikävä kyllä he eivät tarkota minua vaan Carolaa. Salaa mielessäni olen oikein tyytyväinen lasten valintaan, rakastan sitä tunnetta, sitä tunnelmaa joka valtaa mielen kun kuunnellaan sitä levyä.
Jouduin selaamaan läpi vanhoja kuvia viime joulusta ja voi että ne kuvat näytti tunnelmallisilta! Kuvien selaaminen oli muuten tosi hyödyllistä koska en muistanutkaan mitä kaikkea uutta olinkaan viime joulukis ommellut. Tänä vuonna nekin tyynyt näyttävät vielä hienommilta kun pääsevät tämän valkosen Ektorpin syleilyyn. Tänään meillä kävi joululehti-kauppiaita joten kyllä se joulu sieltä lähestyy jo kovaa vauhtia.
Joko kohta saa laittaa usko, toivo, rakkaus-valot ikkunaan?


Sairaanahan on hyvä levätä ja haaveilla joten jatkan sitä ainakin tämän illan! 
-Hilma

5 kommenttia:

 1. Täällä myös minä olen henkeen ja vereen joulu ihminen :) Sitä parasta aikaa vuodesta on mukava odottaa ja valmistella! Teillä on niin kaunista!

  VastaaPoista
 2. Täällä myös joulu ihminen :) Minä olen jo mietteissäni joulu valmistelut aloittanut!!

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  TiinaK (kirjautuminen bloggeriin ei taaskaan onnistu)

  VastaaPoista
 3. Täällä myös yksi jouluun hurahtanut bloggaaja :) Ihania kuvia, joulunodotus on niin ihanaa!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, joulu! Mä rakastan joulua yli-kaiken. <3 Ja arvaa mitä? Olen jo muutaman lahjan paketoinnut ja joululehtiä selaillut. ;)

  Ihanaa alkavaa viikkoa! <3

  Ps. Carola on aivan mahtava, mistähän löytäisin hänen joulu cd:n? Olisin kiitollinen kaikista vinkeistä!!

  VastaaPoista
 5. Nonnukka; kyllä, joulunodotus on niin ihanaa aikaa. Musta meidän koti on ihanimmillaan joulunaikaan ja on kiva selata niitä kuvia kun kaikki on niin kaunista. Nyt täällä on lelut hujan hajan ja muutenkin kovin räjähtänyttä. Tuu joskus kahville paikanpäälle!

  TiinaK; onko sulla ongelma vaan mun blogin kans vai muutenkin? Kurjaa kun temppuilee. Joko oot päättänyt joulun värin? Mukavaa viikkoa sinnekkin!

  Anskuliini; Jee, lisää jouluihmisiä! Hurahdellaan sitten oikeen kunnolla lähempänä joulua, hih!

  Naana; Sää oot aina ajoissa joululahjojen kans, eikö? Mää selasin eilen kans kaverin luon joulukirjaa ja sain monta ihanaa inspistä!
  Mää uskon että ostin tämän Carolan levyn ihan Anttilasta tai Prismasta. Mutta se oli jouluaikaan, en tiiä onko vielä myynnissä ennenkun on taas sesonkiaika? Ihanaa viikkoa sinnekkin!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!