tiistai 13. syyskuuta 2011

Rund och röd

Jos vielä pysytään hetki joulutunnelmissa. Sopiiko?Päättelin eilen valmiiksi yhden ihanan punaisen maton joka löytää itsensä ystäväni kodista jouluna.
Itselle olen tehnyt samanlaisen, tämä kude on aivan ihanan väristä, tuntosta ja täydellisen paksusta.Saas nähdä jos se pääse jouluna kuusen alle vai minne mutta täydellinen joulumatto se on!
(höh, kuvissa väri ei pääse täysin edukseen)
Tänään kävi taas kudekaupassa ja mukaan lähti tätä samaa punaista ja mustaa kun sitäkin oli vihdoin saapunut.
Mustasta alotin tekemään mattoa nyt kun laitoin lapset nukkumaan ja sitä sitten jatkan tämän illan. Se ei ole tosin itselle vaan ystävälle mutta hieno siitä kyllä tulee.

Ja ei, meillä ei ole näitä mattoja joka huoneessa vaikka niitä olenkin aikas paljon tehnyt. Tässä talossa on lattialla vaan kolme minun virkkaamaa mattoa. Loput odottavat kohtaloaan kaapissa ja aika moni saa meiltä varmaan mattoa joululahjaksi :)

-Hilma

Muoks. Ohje Kauhavan kangasaitan sivuilta

6 kommenttia:

 1. Voi kuinka tuo on hieno. Mulla olisi virkkausta odottamassa kudetta, mutta noin hienoa en varmaan osaa tehdä. Millä ohjeella olet sen virkannut?

  VastaaPoista
 2. Lisäsin loppuun linkin ohjeeseen. Ei muuta kun rohkeasti kokeilemaan Essi!

  VastaaPoista
 3. Voi että on kaunis matto!! Melkein täytyisi lähteä penkomaan anopin varastoa jos sieltä löytyisi harjoituskappaleeseen kudetta, oon monesti nimittäin miettinyt jos ite kokeilis kans tehdä noita mattoja.

  Kyselit tossa edellisien postauksen kommenteissa näistä mun kirjautumis ongelmista. En pääse kirjautumalla kommentoimaan sellaisissa blogeissa jossa tämä kommentti osuus jatkuu postauksen perään. Harmillista nimittäin luen muutamaa blogia joihin en saa blogin pitäjään mitään yhteyttä kun heillä ei ole sähköpostiosoitetta näkyvillä.

  Mukavaa viikkoa sateesta huolimatta!!

  TiinaK

  VastaaPoista
 4. No nythän tuo onnistui kommentoida kirjautuneena !! :)

  VastaaPoista
 5. Upea matto! Ei voi kuin huokailla. <3

  Ja en, en todellakaan ole aina ollut ajoissa joululahjojen kanssa. Yleensä olen ollut viimetipassa. ;)

  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!