torstai 6. tammikuuta 2011

Ruokalista

Käyn yleensä kaupassa kaksi kertaa viikossa. Maanantaisin ja torstaisin. Heti aamusta yhdeksältä kun ollaan poikien kanssa vietyä esikoinen kerhoon. Joulu sekoitti rutiinit ja tänään ei tietenkään olla kauppaan päästy joten se on edessä huomenna. Istun ja mietin tulevan viikon ruokalistaa mutta kyllästyttää kun tuntuu että meillä aina syödään samaa ruokaa. Ilman ruokalistaa en voi kirjottaa kauppalappua ja ilman sitä ei kauppakäyntiä kannata tehdä.

Jos itse saisin päättää niin miellä syötäisiin paljon monipuolisemmin mutta muu perhe ei aina oikeen ole samaa mieltä :) Lapsillekkin maistuu kovin vaihtelevasti ruuat, on se oikeastaan jännä miten sama ruoka voi olla toisena päivänä niin hyvää että saan mitalin kaulaan (kummasti siinä on jalkapallon eikä ruuan kuva :) ) ja toisena niiiiin pahaa ettei sitä kerrrrtakaikkkkiaan voi syödä. No, ei auta mutta kun jatkaa keittelemistä ja toivoa aina parasta :)

Vinkkejä ruuista otetaan vastaan, jos joku keksis jotain muuta kun ne perinteiset ruuat jotka pyörivät meidän ruokalistalla viikosta toiseen.

Tänään meillä tarjoiltiin itsetehtyä pizza ja sitten jauhelihakeittoa illalla. Eli perus, hyvin perus ruokaa tänään.

2 kommenttia:

  1. Sama homma täällä. Mä kyllä tykkään laittaa ruokaa, jos joku vaan sanois että mitä. Se luovuuden tuska on valtava :) Ja kun on niin tuurissaan noiden nirppanokkien syönti. Pitäsköhön kehitellä joku systeemi, et kehiteltäis aina viikon ruokalistat, vertataillaan ja vaihellaan ideoita..

    VastaaPoista
  2. Mää yritin joskus sellaista että joka viikko piti kokeilla jotain uutta ruoka mutta se tyssäs sitten aika pian. Eilen yritin lanseerata torstaiperinteeksi hernekeiton ja pannarin... voit arvata millasen suosion se saavutti lasten keskuudessa... maistoivat kylläkin ja pannaria söivät kyllä mielellään :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!