maanantai 31. tammikuuta 2011

Synttärijuhlintaa

 Meillä on vietetty 1 vuotiasta pienokaista! 
Ihana iloinen tyytyväinen pyöreä ehtivä pirteä pallero <3
Juhlimassa oli isovanhemmat ja osa meidän sisaruksista sekä kummit lapsineen, illalla kävi vielä yksi ystäväperhe. Lahjat olivat pehmeitä ja mieluisia mutta eniten sankaria miellytti kuitenkin lahjapaperit :)

Kävin vähän lyhyellä varotusajalla tekemään ekan (ja tokan) työvuoron 1.5 vuoteen (miten se aina sattuukin että soitetaan töihin just sillon kun ei ollenkaan olisi aikaa?)
Juhlien järkkääminen jäi sitten vähän viime tinkaan mutta saatiin onneksi miehen kanssa yhteistyöllä siivottua ja leivottua kaikki valmiikisi <3Täytekakuksi tein hellapoliisin mustikka-valkosuklaakakun ohjeen mukaan soveltaen niin että siitä tuli mansikka-valkosuklaakakku joka oli kerrostalon korkuinen :) Päälle ihan yksinkertainen pursotus, sabluunan läpi ripottelin kaakaojauheella ykkösen ja koristelin vielä hieman valkosuklaalla. Ei mun taidot olis paljon muuhun riittänytkään mutta ihan kiva siitä tuli näin, yksinkertainen ja se sopii meille :)

Tarjolla oli toki muutakin ja hyvin tuntuivat maistuvan kun ei onneksi jäänyty niin paljoa tuhottavaan jäljelle. Ystävä kävikin lasten kanssa täällä aamulla kahvilla joten saatiin pari kakkus syötyä loppuun :)

Lupasin ystävälle että laitan tänne ohjeen munattomasta ja maidottomasta juustokakusta kunhan sen ehdin kirjottamaan. Kakun tein nyt ekaa kertaa ja oli oikeen maukasta vaikka olikin munaton ja maidoton. Toiveessa oli myös ohje huippuhyvään makaroonisalaattiin joten sellanenkin on tulossa.

Mua vähän ihmetyttää kun tuntuu että en postaa oikeen muusta kun ruuasta ja leipomisesta! Ei mun tarjotus kyllä ollut mitään leipomisblogia pitää kun ei se oikeen oo mun heiniä. Oikeensti pyöritän aina vaan niitä yksiä ja samoja reseptejä vuodesta toiseen :) Kohta oonkin sitten ne kaikki teille jakanut joten sovitaan sitten että te annatte mulle pari reseptiä vaihdossa jotta saan vaihtelua. Passaako? 


"Kyllä maistuu näin kerhon jälkeen" totesi neiti kun sai kerhon (ja ruuan) jälkeen palan kakkua.

-Hilma joka kiiruhtaa pesemään jääkaappia ennenkun pojat herää päikkäreiltä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!